Політика конфіденційності
My Prof Way
(редакція діє з 01.02.2019)

Ми відповідально ставимося до обробки та зберігання персональної інформації споживачів послуг My Prof Way, а також відвідувачів сайту www.myprofway.com. Персональна інформація - будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо або опосередковано ідентифікувати цю особу, включаючи персональні дані, в розумінні законодавства про захист персональних даних.

Ця Політика конфіденційності містить опис різновидів персональної інформації, яку ми отримуємо від користувачів наших сайтів (в тому числі, мобільної версії сайту) і клієнтів My Prof Way. Крім того, в цьому документі ми детально описуємо способи і методи збору та обробки Вашої персональної інформації.

1. Яку інформацію ми збираємо і навіщо.
2. Метод і місце обробки персональної інформації.
3. Поширення інформації.
4. Захист особистих даних.
5. Доступ до інформації.
6. Cookie-файли, веб-маяки та інші технології.
7. Реклама, спрямована на споживача.
8. Посилання на інші сайти.
9. Інші онлайн-послуги My Prof Way.
10. Внесення змін до Політики конфіденційності.
11. Правова інформація.
12. Наші контакти.

1. Яку інформацію ми збираємо і навіщо

Інформація, яку Ви нам надаєте

My Prof Way збирає і обробляє наступну інформацію: ім'я, прізвище та по батькові користувача (клієнта), поштова адреса, адреса електронної пошти та телефон. Ми збираємо тільки ті дані, які ви надаєте нам добровільно. Наприклад, ми можемо збирати персональну інформацію (дані вашого загальнодоступного профілю соціальної мережі) для того, щоб отримати від вас відгук про наші послуги, або ж ми запитуємо інформацію про місцезнаходження для реєстрації на сайті, з метою надання послуг або участі в акціях. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку, наш сайт і сервіси можуть працювати неправильно або ж частина їх функціоналу виявиться недоступною.

Крім того, коли Ви відвідуєте наші веб-сайти, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація може включати: Вашу IP-адресу, відомості про операційну систему Вашого комп'ютера/мобільного пристрою і тип браузера, тип вашого пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ж ідентифікатор мобільного устаткування (MEID) вашого мобільного пристрою, адресу сайту, на якому було розміщено посилання про нас і інформацію про сторінки, які Ви відвідали на нашому веб-сайті.

Ми можемо використовувати зазначену інформацію для управління, технічного обслуговування і налаштування нашого веб-сайту і сервісів. У цій Політиці конфіденційності ми також надаємо додаткову інформацію про те, як ми використовуємо файли «cookie».

Мобільні пристрої та інформація про місцезнаходження

Мобільні версії наших сайтів, з вашої окремої згоди, можуть отримувати точну інформацію про точне місцезнаходження мобільного пристрою, використовуючи технології GPS, Wi-Fi, Bluetooth або з огляду на відстань до найближчої базової станції мобільного зв'язку.

My Prof Way використовує цю інформацію для надання послуг, в залежності від вашого місцезнаходження, наприклад, при пошуку навчальних заходів або вакансій в Вашій країні і Вашому місті, або визначення спеціальних пропозицій для жителів Вашого регіону, які можуть бути Вам цікаві, або ж для персоналізації Вашої взаємодії з My Prof Way.

Ви завжди можете відкликати згоду на визначення вашого місцезнаходження, яку Ви надали компанії My Prof Way, відключивши збір даних про місцезнаходження в налаштуваннях Вашого пристрою або Вашого браузера. Якщо Ви хочете відключити послугу визначення місця розташування на Вашому мобільному пристрої, радимо звернутися до Вашого провайдера послуг мобільного зв'язку або виробника мобільного пристрою. Якщо Ви хочете, щоб ми видалили інформацію про місцезнаходження, будь ласка, надішліть нам повідомлення, звичайною або електронною поштою, за адресою, вказаною на сайті в якості контактної. Будь ласка, зверніть увагу, що після видалення зазначених даних, деякі сервіси можуть працювати неправильно.

2. Метод і місце обробки персональної інформації

Метод обробки

Обробка персональних даних здійснюється з використанням комп'ютерів і (або) засобів автоматизації відповідно до організаційних процедур і методів, які відповідають цілям збору даних. У деяких випадках, зібрана персональна інформація може бути доступна певним категоріям відповідальних осіб My Prof Way (Оператор даних), пов'язаних із забезпеченням функціонування сайту, або стороннім організаціям (таким як, незалежні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв'язку), яким ми доручаємо, при необхідності, виконувати функції обробника даних. Ви можете додатково запросити перелік зазначених осіб у нас.

Місце обробки даних

Дані обробляються в операційних офісах My Prof Way і в будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, що займаються їх обробкою. За додатковою інформацією Ви можете звернутися до нас.

3. Використання персональної інформації

З метою надання послуг, Ваша персональна інформація може бути використана і оброблена всередині проекту My Prof Way. Під проектом My Prof Way розуміється ФОП «Скиба Олена Сергіївна», Україна, 79040, м.Львів, вул.Патона 6А / 70, реєстраційний номер 2829806367. Будь-яке використання Вашої персональної інформації всередині My Prof Way здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності. Час від часу, ми можемо направляти Вам повідомлення, що містять маркетингову та рекламну інформацію про наші продукти та послуги, акційні пропозиції і т.д. Якщо Ви не надасте нам письмової згоди на отримання зазначених повідомлень, ми не будемо їх надсилати.

My Prof Way вправі залучати інші компанії для організації рекламних кампаній для надання послуг. Ці компанії також можуть отримати доступ до частини Вашої персональної інформації, лише в тій частині, в якій це необхідно для надання послуг, при цьому, вони не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

My Prof Way не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію клієнтів і користувачів сайту третім особам. Але, за Вашою згодою, ми можемо іноді направляти Вам маркетингову інформацію від імені одного з наших партнерів про пропоновані товари і послуги, які можуть Вас зацікавити. Ми також можемо запитати Вас, чи бажаєте Ви отримувати маркетингові матеріали наших бізнес-партнерів. Якщо Ви погодитеся на отримання розсилки, ми не станемо повідомляти Вашу персональну інформацію цим партнерам, а будемо направляти Вам матеріали на Вашу адресу електронної пошти від імені цих партнерів.

My Prof Way зберігає за собою право використовувати і повідомляти будь-яку інформацію про Вас, у випадках, прямо встановлених законом, нормативно-правовими актами, з метою захисту цілісності наших сервісів і захисту прав або ж з метою сприяння правоохоронним органам в розслідуванні злочинів і забезпеченні громадської безпеки.

4. Захист персональної інформації

My Prof Way вживає всі комерційно-обґрунтовані заходи для запобігання несанкціонованому доступу до персональної інформації і даних, отриманих в процесі користування сайтом або послугами My Prof Way. Ми прагнемо захищати Ваші персональні дані, проте ми закликаємо Вас вживати всі доступні заходи обережності для захисту Ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше змінюйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.

Забезпечення інформаційної безпеки дітей

Веб-сайт www.myprofway.com та послуги My Prof Way не орієнтовані на залучення уваги дітей і неповнолітніх. My Prof Way навмисно не займається збором персональних дітей і осіб молодше 18 років і не направляє їм ніяких запитів на надання персональної інформації.

Якщо Ви є батьком або опікуном, і Ви знаєте, що Ваші діти надали нам свої особисті дані без Вашої згоди, зв'яжіться з нами: infomyprofway@gmail.com. На нашому сервісі заборонено залишати особисті дані неповнолітніх без згоди батьків або опікунів.

5. Доступ до інформації

Ви повністю контролюєте всю персональну інформацію, яку надаєте нам. Ви маєте право в будь-який момент уточнити або змінити особисту інформацію, яку ми від Вас отримали, або ж змінити налаштування отримання рекламної та маркетингової інформації від нас і наших партнерів. Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про Вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення електронною поштою або лист, за вказаною нижче адресою.

6. Cookie-файли, веб-маяки та інші технології

Сайт www.myprofway.com збирає інформацію про Вашу поведінку на нашому сайті і відвідування сторінок сайту, з метою отримання статистики відвідувань і ефективності використання сайту, формування персонального підходу і адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких - cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити Вашому браузеру, і вони будуть збережені на Вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збирання будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. З плином часу ця інформація дозволяє покращити досвід.

Cookie-файли зазвичай ділять на сесійні і постійні. Сесійні cookie-файли допомагають ефективно переміщатися по веб-сайту, таким чином, що один раз запитана в рамках сесії інформація вже не буде запитуватися знову. Сесійні cookie-файли зберігаються в тимчасовій пам'яті і стираються з закриттям браузера. Постійні cookie-файли зберігають призначені для користувача налаштування для поточних і наступних візитів (наприклад, спрощують авторизацію на сайті - дозволяють запам'ятати облікові дані користувача). Вони зберігаються на жорсткому диску комп'ютера або на накопичувачі мобільного пристрою і активізуються при запуску браузера. Ми використовуємо постійні cookie-файли для збереження інформації, наприклад, про мову і країну користувача. Якщо Ви не бажаєте більше отримувати файли «cookie» або ж якщо Ви хочете, щоб Вас інформували про отримання «cookie», налаштуйте Ваш веб-браузер. Однак, якщо Ви вимкнете всі файли «cookie», Ви не зможете скористатися деякими сервісами і функціями сайту.

7. Спрямована (таргетована) реклама

Ми використовуємо файли «cookie», Google Remarketing Tag, Facebook Pixel і інші рекламні технології для того, щоб направляти Вам рекламу відповідно до Ваших індивідуальних інтересів та уподобань. Цей розділ нашої Політики конфіденційності надає додаткову інформацію з цього питання.

Ви можете бачити в мережі Інтернет персоніфіковану рекламу My Prof Way, яка базується на ваших інтересах. Ці дані дають нам можливість налаштувати звернення до користувача і клієнта з урахуванням його демографічних інтересів, а також використовувати контекстну рекламу і персоніфікувати пропозицію послуг. Ми використовуємо цю інформацію, щоб відображати рекламу, яка може Вас зацікавити. Цей процес допомагає My Prof Way оцінювати ефективність маркетингових інструментів і рекламних кампаній. Ви можете відмовитися від відображення цільової реклами, відвідавши такі сайти:
www.aboutads.info/choices
www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp
www.evidon.com
та інші.

Будь ласка, зверніть увагу, навіть якщо Ви вимкнете цю опцію, Ви, як і раніше будете бачити рекламу в мережі Інтернет, проте вона не буде націлена на ваші індивідуальні інтереси.

8. Посилання на інші сайти

Якщо Ви відвідуєте сторонні сайти, які не обслуговуються My Prof Way, переходячи за посиланнями, розміщених на нашому сайті, Вам необхідно ознайомитися з їх умовами конфіденційності та іншими принципами роботи. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та практику збору даних інших компаній, і будь-яка інформація, яку Ви надаєте таким компаніям, збирається ними відповідно до їх Політики конфіденційності.

9. Інші сайти та онлайн-сервіси My Prof Way

Дія цієї Політики конфіденційності поширюється на всі сайти та онлайн-сервіси My Prof Way. В процесі надання послуг, My Prof Way зобов'язується суворо виконувати вимоги цієї Політики конфіденційності.

10. Внесення змін до Політики конфіденційності

Ми маємо право в будь-який час вносити зміни в цю Політику, розмістивши її на цій сторінці www.myprofway.com/privacy. Ми рекомендуємо часто перевіряти цю сторінку і дату внесення останніх змін, зазначену у верхній частині сторінки.
У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними в Політику, Ви повинні припинити користування сайтом і послугами My Prof Way і можете вимагати, щоб ми видалили Вашу персональну інформацію.
Правила забезпечення конфіденційності персональних даних поширюються на всю персональну інформацію користувачів сайту www.myprofway.com і клієнтів My Prof Way, якою ми володіємо, незалежно від методу збору і способу її отримання.

11. Правова інформація

Дана Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, а також вимогам законодавства більшості країн СНД і містить детальні відомості про дані, що збираються, мету, способи їх збору, обробки, використання і захисту. Примітка для користувачів РФ: дана Політика конфіденційності відповідає вимогам Федерального закону від 27.07.2006 р № 152-ФЗ «Про персональні дані». Примітка для європейських користувачів: дана Політика конфіденційності підготовлена на виконання зобов'язань, передбачених Загальним регламентом щодо захисту даних (Регламент ЄС 2016/679 від 27 квітня 2016 року або GDPR - General Data Protection Regulation).

12. Наші контакти:
ФОП «Скиба Олена Сергіївна»
79040, Україна, м.Львів, вул. Патона, 6А / 70
Реєстраційний номер 2829806367.
Тел. представника в Україні: +38-067-370-11-19
e-mail: info.myprofway@gmail.com